MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Bona feina a La Massana, ja que, impulsa els restaurants de la parròquia – El comú engega una nova campanya sobre el menjar per emportar.

2 minutos de lectura
Bona feina a La Massana, ja que, impulsa els restaurants de la parròquia El comú engega una nova campanya sobre el menjar per emportar.

Bona feina a La Massana, ja que, impulsa els restaurants de la parròquia
El comú engega una nova campanya sobre el menjar per emportar.

Després de la campanya El comerç de la Massana s’ho val i de les Jornades de Cuina de Tardor La Massana Fogons,  continua endavant amb el pla Impulsem la Massana, que el comú va engegar el mes de juny, amb mesures concretes per contenir la despesa pública, ajudar a l’economia familiar i dinamitzar el sector comercial.

La nova proposta, Del restaurant a casa consisteix a fer valdre els restaurants de la parròquia. «Volem llançar el missatge que encara que estiguem a casa confinats o que estiguem teletreballant podem continuar menjant com si estiguéssim al restaurant, ja que a la parròquia hi tenim molts establiments que ofereixen take away o delivery», afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

El comú s’ha posat en contacte amb tots els restaurants de la parròquia per portar a terme una promoció conjunta a través de la web comunal i també de les xarxes socials. «Es tracta que tothom estigui informat sobre l’oferta», afirma Garrallà, que afegeix que «els restaurants de la Massana estan fent un gran esforç per adaptar-se a la situació actual, oferint una bona qualitat i un servei excepcional, per això animo a tothom a fer el seu encàrrec a domicili o per emportar».

En total, la Massana compta amb 40 restaurants que ofereixen menjar per emportar i amb onze que serveixen a domicili. La xifra no és tancada, ja que constantment hi ha més establiments que se sumen a la proposta. «Ara mateix, dinar a casa és una bona idea. D’aquí el nom de la campanya: del restaurant a casa», assegura Garrallà.

El conseller remarca que qui prefereixi anar al restaurant pot estar segur que els establiments de la parròquia compleixen amb totes les normatives de seguretat sanitària, va informar el comú.