Avui hem de felicitar el Comú d’Andorra la Vella per al seu treball enfocat a què a Andorra tinguem un Bon Nadal. En aquests moments no ho sabem, si podrem o no celebrar Nadal, però l’equip que dirigeix el Comú està fent la seva feina i posant Andorra “guapa” i preparada per les properes festes de Nadal. (Si no ho podem celebrar doncs mala sort)
octubre 31, 2020

Avui hem de felicitar el Comú d’Andorra la Vella per al seu treball enfocat a què a Andorra tinguem un Bon Nadal.

Por MARQUETINGDECONTINGUTS

Avui hem de felicitar el Comú d’Andorra la Vella per al seu treball enfocat a què a Andorra tinguem un Bon Nadal.
En aquests moments no ho sabem, si podrem o no celebrar Nadal, però l’equip que dirigeix el Comú està fent la seva feina i posant Andorra “guapa” i preparada per les properes festes de Nadal.
(Si no ho podem celebrar doncs mala sort)

Avui hem de felicitar el Comú d’Andorra la Vella per al seu treball enfocat a què a Andorra tinguem un Bon Nadal.

Així que, us vull donar les gràcies, per posar la “Noria”, per les llumetes i les decoracions al centre històric… per tot el que feu. I tot el que penseu fer!

Com diu la Sra. Cònsol Major d’Andorra la Vella… Marsol: «Estic convençuda del telefèric del pic de Carroi perquè ens cal un atractiu»
També vull donar suport a tirar endavant el telefèric o telecabina que arribarà al pic del Carroi.

Finalment una pregunta a tots partidaris i no partidaris de fer coses:
¿Andorra és un País turístic o no? Perquè la meva opinió és que “Sí” i clar hem de fer coses per atraure el turisme… el dia que l’economia s’hagi diversificat potser podrem prescindir de poblets de Nadal o de Telefèrics.

Ara bé a totes les ciutats d’Europa que he pogut visitar per Nadal com Toulouse i Barcelona, allà el mercat de Nadal, les llumetes i les festes de Nadal són molt importants tot i que Toulouse i Barcelona són dues ciutats, híper industrialitzades. (A tot arreu Nadal és important per les famílies i per l’economia)

¿Que hem de fer tancar-nos a casa i no fer res? ¿I no tenir il·lusions? ¿i que els nostres fills i filles… nets i netes tinguin unes festes tristes?…
Això no ho podem permetre…
Així que endavant i força! #andorre🇦🇩❤️ #andorra🇦🇩 #andorralovers🇦🇩 #andorralavella .
.
.
#andorralavella #andorralavellanadal #andorralavella🇦🇩 #andorralavelladefesta #andorralavella🇲🇩 #andorralavellaturisme #andorralovers #andorraworld #andorra #travel #igersandorra #followme #nature #motivation