MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Anulada la Fira d’Andorra la Vella pel coronavirus

1 minuto de lectura
Aquest 2020 no hi haurà Fira d’Andorra la Vella. El comú ha acordat anul·lar l’edició d’enguany degut a la dificultat que hi hauria per controlar l’aforament i la distància entre els expositors, entre els estands, en tractar-se d’un espai essencialment tancat on es du a terme el certamen, que enguany s’havia de celebrar entre el 23 i el 25 d’octubre. El comú ja havia dissenyat una fira amb tot un seguit de mesures, pretenia controlar l’aforament i havia assegurat als expositors el retorn dels diners de la inscripció en el cas que finalment passés el que ha acabat passant. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat que en xifres rodones la suspensió de la fira suposarà un estalvi de 400.000 euros que o bé s’invertiran en alguna altra iniciativa o bé es destinaran l’any que ve a dur a terme una fira més potent.

Avui a causa del Coronavirus és un dia trist perquè s’anul·la la Fira d’Andorra la Vella pel coronavirus. El comú de la capital decideix suprimir el certamen per la dificultat de controlar l’aforament i la distància entre els expositors.

Aquest 2020 no hi haurà Fira d’Andorra la Vella. El comú ha acordat anul·lar l’edició d’enguany degut a la dificultat que hi hauria per controlar l’aforament i la distància entre els expositors, entre els estands, en tractar-se d’un espai essencialment tancat on es du a terme el certamen, que enguany s’havia de celebrar entre el 23 i el 25 d’octubre.

El comú ja havia dissenyat una fira amb tot un seguit de mesures, pretenia controlar l’aforament i havia assegurat als expositors el retorn dels diners de la inscripció en el cas que finalment passés el que ha acabat passant. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha explicat que en xifres rodones la suspensió de la fira suposarà un estalvi de 400.000 euros que o bé s’invertiran en alguna altra iniciativa o bé es destinaran l’any que ve a dur a terme una fira més potent.

https://www.altaveu.com/actualitat/parroquies/anulla-fira-andorra-vella-coronavirus_22944_102.html

Puede que te hayas perdido