MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

art i pa Ara ART i PA a casa, a la feina, a l’escola, a l’oficina, on sigui. A Escaldes-Engordany i a Andorra la vella. Comença la setmana i per esmorzar o berenar a la feina, a casa, on sigui… des d’avui Art i Pa també és a Glovo, així que podem dir que Art i Pa obre la seva “5a” botiga, aquesta vegada en línia.

Ara ART i PA a casa, a la feina, a l’escola, a l’oficina, on sigui. A Escaldes-Engordany i a Andorra la vella. Comença la setmana i per esmorzar o berenar a la feina, a casa, on sigui... des d’avui Art i Pa també és a Glovo, així que podem dir que Art i Pa obre la seva “5a” botiga, aquesta vegada en línia.

Ara ART i PA a casa, a la feina, a l’escola, a l’oficina, on sigui. A Escaldes-Engordany i a Andorra la vella. Comença la setmana i per esmorzar o berenar a la feina, a casa, on sigui… des d’avui Art i Pa també és a Glovo, així que podem dir que Art i Pa obre la seva “5a” botiga, aquesta vegada en línia.

Puede que te hayas perdido

Pero, ¿cómo conseguir clientes para esta nueva web? La clave está en la difusión. Utilizar estrategias de marketing digital, como las redes sociales, el email marketing y la publicidad online 1 minuto de lectura