Andorra funeral d’Estat en memòria de les víctimes del coronavirus

Una vintena de famílies han assistit al funeral d’Estat en memòria de les víctimes del coronavirus que s’ha celebrat avui a l’església de Sant Esteve i que ha presidit el Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. L’acte ha comptat també amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, la Síndica general, Roser Suñe, així com ministres, cònsols, el raonador del Ciutadà, Marc Vila, i tots els mossens del país.
El Copríncep ha fet una pregària per tots els difunts durant la pandèmia i una menció especial a totes les famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimats. Així mateix, ha destacat la solidaritat, la germanor, i l’orgull de l’esforç de tot el poble andorrà i ha subratllat la importància d’estimar «encara més el país», així com les seves persones i les seves institucions «que ha fet el que li pertocava i ha mirat de no envair les competències d’altres». L’acte ha comptat amb la interpretació de tres peces del compositor Ignacio Ribas i les famílies, que només podien estar compostes per dues persones per difunt, han dut un llantió en honor a la persona que han perdut i han encès un ciri pasqual en la seva memòria.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/06/22/una_vintena_familiars_confirmen_seva_assistencia_funeral_estat_per_covid_162740_1125.html