MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Andorra Turisme ha engegat avui la nova campanya amb la qual vol arribar als mercats de proximitat

1 minuto de lectura
Andorra Turisme ha engegat avui la nova campanya Countrybreak amb la qual vol arribar als mercats de proximitat

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/09/01/andorra_turisme_engega_campanya_countrybreak_per_mercats_proximitat_166141_1125.html?utm_source=push&utm_medium=web&utm_campaign=webpush

Andorra Turisme ha engegat avui la nova campanya Countrybreak amb la qual vol arribar als mercats de proximitat. La intenció és reforçar Andorra com a destí idoni per fer estades curtes i viure diferents experiències. La campanya, que durarà fins al 30 de setembre, no estava prevista i servirà com a pont entre l’estiu i l’Andorra Shopping Festival 2020. L’objectiu és potenciar l’oferta de la compra, la cultura, gastronomia i wellness i allargar l’estiu captant turistes durant aquest mes, especialment els caps de setmana. 

El pla de comunicació se centrarà en anuncis televisius a Catalunya, València i Aragó en la part espanyola, i la regió d’Occitània en la francesa. També es potenciarà els suports digitals.

Disney Channel
A més, gràcies a l’acord signat amb Disney, s’ha previst una campanya paral·lela amb la mateixa temàtica durant tot el mes de setembre que donarà cobertura nacional a Espanya a través de Disney Channel, així com en les xarxes socials del grup. La inversió total per aquesta campanya és de 300.000 euros entre els dos mercats. 

¿Que fem? Optimitzacions del SEO del seu negoci o negocis a Google Optimitzacions de Google My Business. Anàlisi de la seva competència local més pròxima (ressenyes i paraules clau) Centralització de ressenyes i resposta seguint les directrius de vostès (Google, TripAdvisor, Foursquare, etc.) Revisió en profunditat de les ressenyes i resposta. Detectem les ressenyes que són falses i treballem per eliminar-les (Això no es pot garantir) Anàlisi del vostre lloc web. Creació de Mini lloc Web. (Si no teniu web) (Ajuda al posicionament) Suport en temps real d’experts. (Ens pot trucar o enviar un WhatsApp 12 hores cada dia els 365 dies l’any. Fem un seguiment del vostre SEO a Google i Google Maps Enviem informació per WhatsApp de tot el que fem a Google o a les Xarxes que gestionem de la seva empresa. Fem les fotos i els vídeos i el pengem a Google i a totes les xarxes socials que creen posicionament. (Twitter, Tumblr, Pinterest etc.)