marzo 25, 2023

MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

ANDORRA A TAULA 2022 | Descobreix la nostra cuina de tardor a l’Andorra Shopping Festival.

1 minuto de lectura
ANDORRA A TAULA 2022 | Descobreix la nostra cuina de tardor a l’Andorra Shopping Festival. Vine a tastar els plats més tradicionals en una nova edició de les cites gastronòmiques més arrelades del país.

ANDORRA A TAULA 2022 | Descobreix la nostra cuina de tardor a l’Andorra Shopping Festival. Vine a tastar els plats més tradicionals en una nova edició de les cites gastronòmiques més arrelades del país.

Descobreix la nostra cuina de tardor a l’Andorra Shopping Festival. Vine a tastar els plats més tradicionals en una nova edició de les cites gastronòmiques més arrelades del país.

En aquestes 16es jornades de la cuina andorrana Andorra a Taula, et convidem a degustar els millors i més saborosos plats amb producte de temporada que els nostres xefs tenen pensats per a tu. Restaurants de tot el país et proposen menús d’entre 30 i 45 € per degustar l’exquisida gastronomia del Principat, amb un munt de receptes que inclouen productes autòctons als ingredients, com ara la mel, la melmelada, les fruites del bosc, els bolets silvestres o els embotits casolans.

The Best Barbecue food near Andorra, In Canillo Andorra La Sangria Restaurant & Grill. Grilled meats with real oak wood. Reservations, Outdoor Seating, Seating, Validated Parking, Free Off-Street Parking, Television, Highchairs Available, Wheelchair Accessible, Serves Alcohol, Wine and Beer, Free Wi-Fi, Accepts Credit Cards, Table Service, Parking Available, Full Bar. 

A més, als nostres cellers en altura es produeixen elaboracions que combinen perfectament amb els plats triats per a les jornades. I, com sempre, amb el teu menú gastronòmic també podràs degustar una cervesa Estrella Damm.

I si el que t’agrada és provar-ho tot, estàs de sort! Com a novetat, els restaurants suggeriran diverses tapes de degustació amb una cervesa Estrella Damm, a 5 € la ració. Consulta la guia de les jornades i fes els teus petits tastets on vulguis.

Del 4 al 27 de novembre, aprofita-ho i combina deliciosament gastronomia, shopping i família.

ANDORRA A TAULA 2022 RESTAURANT PARTICIPANTS .PDF