MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

2021 TENDÈNCIES DE MÀRQUETING DE LA INFLUÈNCIA CAP A VÍDEOS CURTS GENERACIÓ Z UN IMPORTANT OBJECTIU DE MÀRQUETING

2 minutos de lectura

2021 TENDÈNCIES DE MÀRQUETING DE LA INFLUÈNCIA CAP A VÍDEOS CURTS.
Un 57% més d’abast i impacte el 2020 en comparació amb el 2019. Aquest és l’impacte del màrqueting d’influències l’any passat, segons un informe publicat recentment …
2021 MÀRQUETING DE LA INFLUÈNCIA CAP A VÍDEOS CURTS
Segons l’informe State of Influencer Marketing 2021 de Klear’s State, els influenciadors del màrqueting s’allunyen de publicacions llargues a fragments més curts amb vídeos socials a TikTok i Instagram Stories. Una tendència que reflecteix els canvis en el comportament dels consumidors a les xarxes socials.
L’ús dels hashtags «#abcd» també ha canviat dràsticament a les publicacions d’Instagram, disminuint un 19% any rere any.
Al mateix temps, l’ús d’històries patrocinades va augmentar un 32% el 2020, mentre que l’activitat de referència va augmentar un 130% a TikTok.
GENERACIÓ Z UN IMPORTANT OBJECTIU DE MÀRQUETING
Segons el mateix informe, la generació Z és una font clau de creixement per al màrqueting d’influències, ja que la quota de mercat de la cohort ha augmentat del 31% el 2019 al 34% el 2020. La generació Z (i ja no La generació Y) continuarà representant una part cada vegada més important del mercat dels influencers.
En altres paraules, a mesura que creixi la importància de la Generació Z per al màrqueting d’influències, les marques hauran d’adaptar la seva missatgeria i la dels seus associats d’influència a aquesta quota objectius de màrqueting.