El Màrqueting de Continguts a Andorra

 

EL MÀRQUETING DE CONTINGUTS a ANDORRA

Quan escoltar amb atenció i ajudar els clients és la millor eina per vendre més.

El Màrqueting de Continguts a Andorra no és ni una tendència ni una ciència nova. Tots els estudis actuals reflecteixen immenses majories de suport a aquesta disciplina i, darrerament, ha estat el servei més demandat pels nostres clients. Als mercats madurs i deprimits, on el procés de compra és cada dia més reflexiu, el Màrqueting de Continguts és l’eina més eficaç.

Què és?

El Màrqueting de Continguts és una estratègia comunicativa basada en oferir al client tot aquell coneixement que pot servir-li per respondre les seves preguntes. La seva línia editorial no se centra en la venda, sinó en proporcionar informació valuosa i generosa sobre el camp d’interès dels nostres potencials clients. Simplificant, és l’exercici que fan les empreses per ser hospitalàries abans que venedores.

Comentarios

 1. Perquè la visibilitat d’una empresa es converteixi en vendes, és habitual que l’equip de comunicació, acabi implicat en les estructures de marketing dels nostres clients.

 2. MARQUETINGDECONTINGUTS agosto 1, 2015 at 5:19 pm

  Internet Marketing Europa descàrrega de treball als seus clients executant tasques concretes de marketing

 3. MARQUETINGDECONTINGUTS agosto 1, 2015 at 5:20 pm

  Marketing on-line Alienar i aprofitar els esforços comunicatius a la xarxa per incentivar les vendes.

 4. MARQUETINGDECONTINGUTS agosto 1, 2015 at 5:20 pm

  Proximity marketing: Planificació i execució de plans de comunicació en el punt de venda dirigits a consolidar el procés de compra.

 5. MARQUETINGDECONTINGUTS agosto 1, 2015 at 5:22 pm

  Ara toca que construeixis la base sobre la qual vols que els teus clients et localitzin en els cercadors. En aquest article t’expliquem la metodologia de recerca de paraules clau, és a dir, com crear paraules clau o keywords perquè dissenyis una bona estratègia i sàpigues com optimitzar keywords per millorar el posicionament SEO de la teva web.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Nombre *
Correo electrónico *
Web