MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Talls de trànsit per l’arribada del ral·li GT Tour Cevennes-Roussillon

1 minuto de lectura
Decàleg per a prevenir els ciberatacs. L'Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat una dossier per conscienciar a la població sobre els programes maliciosos i els consells per no caure en el parany dels ciberdelinqüents. L’Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat un dossier per conscienciar la ciutadania sobre els programes maliciosos anomenats “malware”. Els ciberdelinqüents aprofiten aquests atacs per treure diners o informació personal dels afectats i en aquest decàleg es vol donar les eines per tal de no caure en la trampa. El “malware” és el terme genèric que s’utilitza per a qualsevol mena de programari maliciós que ha estat dissenyat per causar danys o aprofitar les vulnerabilitats de la xarxa. Des de l’ANC-AD s’exposa que les dades que els ciberdelinqüents volen extreure fan referència a la informació financera dels afectats, contrasenyes o missatges personals, entre altres. En l’actualitat, existeix un ampli ventall de programari maliciós i cada dia n’apareixen de diferents. Entre aquests, hi ha els virus a través de missatges de correu electrònic i quan s’obren s’infecta el dispositiu. Un altre dels més coneguts és el ransomware. Segons l’Agència Nacional de Ciberseguretat aquest és un dels més rendibles i més populars entre els ciberdelinqüents. Un cop instal·lat xifra els arxius i a continuació s’exigeix el rescat, el qual, diu, no s’ha de pagar mai. Altres malware són els cucs, troians o adware. COM ENS PODEM PROTEGIR? Una de les accions per protegir els nostres dispositius dels atacs d’aquests programes maliciosos és tenir actualitzat en tot moment el sistema operatiu i les aplicacions. Mai s’ha de clicar en finestres emergents i cal limitar el nombre d’aplicacions instal·lades. Tampoc s’ha de prestar el nostre telèfon mòbil i només s’ha de comprar o descarregar programari de confiança.

Mobilitat ha informat que aquest dijous de les 17 hores a les 19 hores, les carreteres CS-340, és a dir, la del Coll d’Ordino (des de l’hotel Babot fins al cap del Coll) i la CS-240 a Montaup (a l’altura del Roc del Quer fins al cap del Coll) quedaran tallades al trànsit amb motiu de l’arribada del ral·li GT Tour Cevennes-Roussillon. Uns talls que es tornaran a repetir el divendres de les 12 hores a les 13 hores. La prova constarà de quatre etapes i 1.200 quilòmetres amb sortida des de la localitat d’Alès (Occitania). Dijous, els participants disputaran la segona de les etapes amb arribada al Principat. Seran 410 quilòmetres i travessaran Cap d’Agde, Lamalou i Couiza. Divendres, els pilots tindran el matí lliure i a les 12 iniciaran la tercera entrega de 240 quilòmetres amb arribada a Perpinyà. Dissabte hi haurà la darrera etapa amb final a Colliure.

Más historias

Puede que te hayas perdido