MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Sarabia obre la porta a «la il·lusió de mirar a dalt»

2 minutos de lectura
Decàleg per a prevenir els ciberatacs. L'Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat una dossier per conscienciar a la població sobre els programes maliciosos i els consells per no caure en el parany dels ciberdelinqüents. L’Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat un dossier per conscienciar la ciutadania sobre els programes maliciosos anomenats “malware”. Els ciberdelinqüents aprofiten aquests atacs per treure diners o informació personal dels afectats i en aquest decàleg es vol donar les eines per tal de no caure en la trampa. El “malware” és el terme genèric que s’utilitza per a qualsevol mena de programari maliciós que ha estat dissenyat per causar danys o aprofitar les vulnerabilitats de la xarxa. Des de l’ANC-AD s’exposa que les dades que els ciberdelinqüents volen extreure fan referència a la informació financera dels afectats, contrasenyes o missatges personals, entre altres. En l’actualitat, existeix un ampli ventall de programari maliciós i cada dia n’apareixen de diferents. Entre aquests, hi ha els virus a través de missatges de correu electrònic i quan s’obren s’infecta el dispositiu. Un altre dels més coneguts és el ransomware. Segons l’Agència Nacional de Ciberseguretat aquest és un dels més rendibles i més populars entre els ciberdelinqüents. Un cop instal·lat xifra els arxius i a continuació s’exigeix el rescat, el qual, diu, no s’ha de pagar mai. Altres malware són els cucs, troians o adware. COM ENS PODEM PROTEGIR? Una de les accions per protegir els nostres dispositius dels atacs d’aquests programes maliciosos és tenir actualitzat en tot moment el sistema operatiu i les aplicacions. Mai s’ha de clicar en finestres emergents i cal limitar el nombre d’aplicacions instal·lades. Tampoc s’ha de prestar el nostre telèfon mòbil i només s’ha de comprar o descarregar programari de confiança.

L’empat al camp del conjunt vitorià, que aspirava a situar-se en zona d’ascens directe, reforça l’equip tricolor, que continua en la bona línia de les darreres jornades. Ho ha fet, a més, en un cap de setmana on, a la part alta, gairebé ningú -el Cartagena és l’excepció- ha sumat els tres punts. Per tant. I quan ja gairebé es tenen els necessaris per garantir la permanència (segurament amb tres més es tindria prou) és el moment de pensar en fites més ambicioses. Sarabia ha posat en relleu la dificultat de la categoria. De tots els rivals a la Lliga Smartbank, estiguin on estiguin a la taula. «Veig molts partits i normalment no hi ha equips molt superiors i menys ara que tots ens juguem moltes coses i pot haver por a l’errada i temptació de guardar la roba. És difícil guanyar a qualsevol», ha remarcat. Davant d’aquesta realitat, ha contraposat el fet que, al seu entendre, l’Andorra té «una línia que està sent tota la temporada molt equilibrada». [related:articles:1] I que va en ascens. «Ara hem fet dues passes endavant, amb dos partits fora de casa davant rivals que són favorits demostrant el que hem demostrat», ha indicat. I s’ha mostrat convençut que «si tot el que estem fent bé ho continuem demostrant i amb una mica més d’eficàcia, la il·lusió de mirar cap a dalt no ens la traurà ningú». Una de les claus de la millora de l’equip, segons Sarabia, és el fet que l’equip «ha fet el pas de maduresa individual i col·lectiva que necessitava». Així, el tècnic basc ha recordat que «juguem amb molta gent jove, que no havia debutat fins ara la categoria, que s’està acabant de fer i que va donant aquests passos de creixement en petits detalls» com ara «defensar millor una pilota aturada, no despistar-se als serveis de banda o posar el cos». L’entrenador tricolor apunta que «són detalls que ens faltaven i crec que darrerament els estem controlant». Per tant, el desig ara és que «tant de bo trobem la inspiració als metres finals per donar més brillantor al que fem». Sobre el duel a Vitòria, ha deixat clar que «hem fet un gran partit davant un equip molt bo». Especialment, durant un primer temps en el qual «hem tingut molta personalitat» i «hem portat l’encontre a allò que volia». Sarabia ha admès, però, que al segon temps «ens ha costat una mica» per culpa d’algunes «imprecisions» i del fet que «ens ha faltat valentia per anar a pressionar». Malgrat tot, considera que el resultat és «una altra passa més en el creixement i en demostrar que estem bé». En aquest sentit, ha volgut remarcar que «hem demostrat que estem preparats per a tot».

Más historias

Puede que te hayas perdido