MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Òptima Immobiliària compra venda de casa unifamiliar Xalet de luxe a la Cortinada ORDINO orientació Sud-est altitud 1.350 m. Construcció de ciment armat folrada de pedra i fusta

2 minutos de lectura
Òptima Immobiliària compra venda de casa unifamiliar situada a la Cortinada ORDINO orientació Sud-est altitud 1.350 m. Construcció de ciment armat folrada de pedra i fusta

Casa unifamiliar situada a la Cortinada ORDINO, orientació Sud-est altitud 1.350 m. Construcció de ciment armat folrada de pedra i fusta. Tancament de vidre doble climalit d’alumini gris per fora i fusta pintada de blanc per dins. Persianes elèctriques amb aïllament tèrmic i anti bloqueig d’última generació. La propietat disposa d’un jardí en tres alçades diferents de més de 500 m², disposa de rec automàtic en la totalitat del terreny.
La casa està distribuïda en tres plantes.
Planta soterrània formada per un ampli garatge de 535 m2, amb capacitat per 12 vehicles, amb possibilitat de separar la superfície en tres ambients, un dels quals disposa de fossa i elevador per a vehicles. En cas de no voler mantenir el taller està preparat per poder construir un gimnàs amb piscina. Manté sala independent de caldera, sala d’ascensor, dos trasters i bugaderia.
1a planta formada d’un ampli i lluminós sala d’estar amb sostres alts i llar de foc, cuina oberta de disseny amb menjador, bodega excavada a la roca, suite i ampli despatx.
Totes les finestres estan orientades al jardí proporcionant unes vistes excel·lents de la vall de la Cortinada fins a visualitzar la urbanització de la Gonarda a Ordino.
Portes de fusta massissa fetes a mida manetes amb bany d’or i incrustacions, terres de granit en tota la planta, banys de granit igual que la cuina, electrodomèstics d’alta gamma Siemens, i Gaggenau persianes el. Llums amb possibilitat de funcionar a través de sensors per donar una llum càlida a tot l’habitatge.
2a planta consta de biblioteca, dues àmplies suites amb vestidor i bany incorporat. Planta amb terres de parquet de fusta, i armaris encastats.
3a planta consta de pis independent format per una àmplia sala, vestidor, habitació i bany complet, sortida a balcons i jardins, acabats de parquet.

Òptima Immobiliària compra venda de casa unifamiliar situada a la Cortinada ORDINO orientació Sud-est altitud 1.350 m. Construcció de ciment armat folrada de pedra i fusta