MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

La Creu Roja i el Rebost del Padrí han renovat l’acord de col·laboració per a l’elaboració, distribució i servei d’àpats en cas de sinistres i esdeveniments especials.

2 minutos de lectura
El Rebost del Padrí, dóna suport incondicional 365 dies l'any, 24 h sobre 24 per a l'elaboració, distribució i servei d'àpats en cas de catàstrofe, emergències i esdeveniments que requereixen la intervenció de mitjans humans

La Creu Roja i el Rebost del Padrí han renovat l’acord de col·laboració per a l’elaboració, distribució i servei d’àpats en cas de sinistres i esdeveniments especials.

El Rebost del Padrí serà un any més el prestador de serveis d’àpats que donarà suport a la Creu Roja en situacions de sinistres, catàstrofes i emergències. L’acord, que s’ha renovat per segon any consecutiu, té una durada d’un any, però totes dues parts esperen col·laborar durant molt de temps.

Des de la Creu Roja asseguren que el conveni és de vital importància, ja que garanteix la possibilitat de donar suport logístic al personal d’emergències i a la ciutadania en casos excepcionals. «En catàstrofes en què es vegi afectada la població d’Andorra, el Rebost del Padrí no cobra res per subministrar tots els àpats d’aquella gent afectada», explica el responsable de logística, prevenció i emergències de la Creu Roja, Quim Fenoll.

Reparteix més de 160 àpats des de l’esllavissada de la CG1

Gràcies a aquest conveni, la Creu Roja ha repartit des de dissabte més de 160 racions de menjar a les persones que es troben treballant en les tasques de control dels despreniments a la CG-1. Recordem que totes dues entitats col·laboren activament aquests dies a la zona de l’esllavissada, on continuen oferint aigua i àpats als treballadors.

Informa-Imatges: Sergi Expósito

https://www.andorradifusio.ad/noticies/creu-roja-rebost-padri-renoven-colaboracio