MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Grimcisa es transforma en SUMMIA Real Estate en clau d’excel·lència immobiliària

1 minuto de lectura
Decàleg per a prevenir els ciberatacs. L'Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat una dossier per conscienciar a la població sobre els programes maliciosos i els consells per no caure en el parany dels ciberdelinqüents. L’Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat un dossier per conscienciar la ciutadania sobre els programes maliciosos anomenats “malware”. Els ciberdelinqüents aprofiten aquests atacs per treure diners o informació personal dels afectats i en aquest decàleg es vol donar les eines per tal de no caure en la trampa. El “malware” és el terme genèric que s’utilitza per a qualsevol mena de programari maliciós que ha estat dissenyat per causar danys o aprofitar les vulnerabilitats de la xarxa. Des de l’ANC-AD s’exposa que les dades que els ciberdelinqüents volen extreure fan referència a la informació financera dels afectats, contrasenyes o missatges personals, entre altres. En l’actualitat, existeix un ampli ventall de programari maliciós i cada dia n’apareixen de diferents. Entre aquests, hi ha els virus a través de missatges de correu electrònic i quan s’obren s’infecta el dispositiu. Un altre dels més coneguts és el ransomware. Segons l’Agència Nacional de Ciberseguretat aquest és un dels més rendibles i més populars entre els ciberdelinqüents. Un cop instal·lat xifra els arxius i a continuació s’exigeix el rescat, el qual, diu, no s’ha de pagar mai. Altres malware són els cucs, troians o adware. COM ENS PODEM PROTEGIR? Una de les accions per protegir els nostres dispositius dels atacs d’aquests programes maliciosos és tenir actualitzat en tot moment el sistema operatiu i les aplicacions. Mai s’ha de clicar en finestres emergents i cal limitar el nombre d’aplicacions instal·lades. Tampoc s’ha de prestar el nostre telèfon mòbil i només s’ha de comprar o descarregar programari de confiança.

GRIMCISA que porta més de 20 anys d’història i gestiona actualment un patrimoni de més de 700 immobles a Andorra i Espanya evoluciona en el servei immobiliari. L’objectiu de SUMMIA és oferir una àmplia gamma de propietats d’alta qualitat en ubicacions privilegiades, tant en l’àmbit residencial com comercial, amb un servei personalitzat i una atenció al detall excepcional. El CEO de SUMMIA, David Moure ha destacat que «aquest és un moment emocionant per a la nostra empresa», i ha assenyalat que «estem entusiasmats de presentar la nostra nova marca i esperem continuar proporcionant els més alts nivells de servei als nostres clients. El canvi a SUMMIA és un reflex de la nostra idea d’evolució de la companyia, on acompanyem a les persones que confien en nosaltres per l’elecció del seu habitatge, la seva seu professional o per a la selecció de qualsevol actiu immobiliari». GRIMCISA inicia amb SUMMIA una nova etapa per oferir serveis més personalitzats i propers als clients, enfortint el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. La digitalització de processos de la companyia, comportarà entre altres novetats, el llançament de la nova pàgina web www.summiarealestate.com i l’obertura de canals de comunicació a les xarxes socials. Paral·lelament, s’iniciarà la comercialització d’una promoció al carrer Consell de Cent de Barcelona, situada en una zona en plena transformació al barri de l’Eixample de la Ciutat Comtal.

Más historias

Puede que te hayas perdido