MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Els advocats trien vicedegà i descarten anul·lar la contractació d’una base de dades legal

1 minuto de lectura
Decàleg per a prevenir els ciberatacs. L'Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat una dossier per conscienciar a la població sobre els programes maliciosos i els consells per no caure en el parany dels ciberdelinqüents. L’Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat un dossier per conscienciar la ciutadania sobre els programes maliciosos anomenats “malware”. Els ciberdelinqüents aprofiten aquests atacs per treure diners o informació personal dels afectats i en aquest decàleg es vol donar les eines per tal de no caure en la trampa. El “malware” és el terme genèric que s’utilitza per a qualsevol mena de programari maliciós que ha estat dissenyat per causar danys o aprofitar les vulnerabilitats de la xarxa. Des de l’ANC-AD s’exposa que les dades que els ciberdelinqüents volen extreure fan referència a la informació financera dels afectats, contrasenyes o missatges personals, entre altres. En l’actualitat, existeix un ampli ventall de programari maliciós i cada dia n’apareixen de diferents. Entre aquests, hi ha els virus a través de missatges de correu electrònic i quan s’obren s’infecta el dispositiu. Un altre dels més coneguts és el ransomware. Segons l’Agència Nacional de Ciberseguretat aquest és un dels més rendibles i més populars entre els ciberdelinqüents. Un cop instal·lat xifra els arxius i a continuació s’exigeix el rescat, el qual, diu, no s’ha de pagar mai. Altres malware són els cucs, troians o adware. COM ENS PODEM PROTEGIR? Una de les accions per protegir els nostres dispositius dels atacs d’aquests programes maliciosos és tenir actualitzat en tot moment el sistema operatiu i les aplicacions. Mai s’ha de clicar en finestres emergents i cal limitar el nombre d’aplicacions instal·lades. Tampoc s’ha de prestar el nostre telèfon mòbil i només s’ha de comprar o descarregar programari de confiança.

Amb la meitat, més o menys, dels advocats exercents presents a l’assemblea ja fos de manera presencial o a través del vot delegat, el fins ara vocal de la junta del CADA ‘puja de categoria’ i es converteix en el número 2 de Sònia Baixench. Bellera ja havia format part de la directiva de l’advocacia del Principat en l’anterior mandat, també en una vocalia. La designació del substitut de Sopena, que va renunciar al vicedeganat després que la seva participació en el procés electoral -número 9 de la candidatura nacional demòcrata- fes aixecar certes crítiques per voler compatibilitzar els dos llocs, era el principal punt de l’ordre del dia de l’assemblea extraordinària. També s’havia de discutir del recurs contra la decisió de contractar de forma general i per part de tot el col·lectiu d’una base de dades legal (leslleis.com) que suposa l’increment de la quota anyal que han d’abonar els col·legiats. Alguns dels professionals consideraven que ni pertoca al CADA contractar determinats serveis ni, tampoc, es trobava bé que per un servei que sobretot reclamaven un pocs, suposi un augment de quota general. El recurs s’ha desestimat i el contracte tira endavant.

Más historias

Puede que te hayas perdido