MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Restaurant Andrea ha quedat 2n segon a la Mostra Gastronòmica en la votació anònima dels comensals de la dita mostra gastronòmica d’Andorra. L’Andorra Congrés Centre d’Ordino ha emplenat el seu aforament i l’organització celebra l’èxit de l’esdeveniment i les noves propostes que porta per aquest any.  La 31a mostra gastronòmica d’Andorra tanca amb ple. Gairebé 300 entrades venudes i 18 restauradors que han pogut als comensals a Ordino, en aquest esdeveniment que no ha deixat de créixer en els seus 30 anys de vida.  Els assistents han pogut gaudir d’una trentena de plats. Al mig de cada taula, un codi QR per votar els millors plats d’entre tots. Des de l’organització celebren la resposta dels restauradors que hi han sigut, però no descarten ampliar-ne l’oferta.  Aquest any la Mostra estrenava un nou espai, el Gastrolab. Un espai per experimentar i difondre la feina de cuiners emergents del país. Entre les activitats, s’hi han fet, també, tallers dirigits a infants.  El que també seguirà és l’Ordino Gourmet, una fira de productors del país i el Pirineu català que ja va estrenar-se l’any passat, que també ha sigut un èxit. 

Restaurant Andrea ha quedat 2n segon a la Mostra Gastronòmica en la votació anònima dels comensals de la dita mostra gastronòmica d’Andorra. L’Andorra Congrés Centre d’Ordino ha emplenat el seu aforament i l’organització celebra l’èxit de l’esdeveniment i les noves propostes que porta per aquest any. 

La 31a mostra gastronòmica d’Andorra tanca amb ple. Gairebé 300 entrades venudes i 18 restauradors que han pogut als comensals a Ordino, en aquest esdeveniment que no ha deixat de créixer en els seus 30 anys de vida. 

Els assistents han pogut gaudir d’una trentena de plats. Al mig de cada taula, un codi QR per votar els millors plats d’entre tots. Des de l’organització celebren la resposta dels restauradors que hi han sigut, però no descarten ampliar-ne l’oferta. 

Aquest any la Mostra estrenava un nou espai, el Gastrolab. Un espai per experimentar i difondre la feina de cuiners emergents del país. Entre les activitats, s’hi han fet, també, tallers dirigits a infants. 

El que també seguirà és l’Ordino Gourmet, una fira de productors del país i el Pirineu català que ja va estrenar-se l’any passat, que també ha sigut un èxit.