MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

L’ostra és un mol·lusc bivalve de la varietat Fine Claire considerat com un dels mariscs comestibles més apreciats, sent la seva forma més habitual de consum fresca i en cru. Les ostres Gillardeau són cultivades davant de l’illa d’Oléron i més tard a les platges de Normandia, a la costa oest de França. Aquestes ostres de petxina sòlida i de manera variable presenten unes valves asimètriques, l’esquerra còncava, més o menys globosa, i la dreta plana, de color blanc groguenc o marró i l’interior del qual és blanc nacrat. Poden assolir fins a 20 cm de longitud. Les ostres Gillardeau són criades de manera totalment artesanal i amb una qualitat extraordinària que, sens dubte, les converteix en les millors del món. La seva carn voluptuosa, gairebé cruixent, té un sabor contundent i refinat, dolç i salí alhora. La millor manera per gaudir del seu sabor és fresca i en cru, encara que gràcies a la capa de greix que cobreix les Gillardeau, es poden preparar a la planxa. Igualment, la seva carn pots menjar-les arrebossades en tempura i fregides. Al nostre Mercat ens esforcem per aconseguir els millors productes de la Llotja perquè xalis com si es tractés del mar al plat. Tria el marisc que més s’adapti als teus gustos i nosaltres te’l servim amb el nostre somriure. #ostras #oysters #gastronomia #oyster #mariscos #seafood #restaurante #food #frutosdomar #ostrasfrescas #oysterbar #gourmet #guillardeau #huitres #foodlovers #oysterlover #yummyfood #foodie #устрицы #guillardeauoysters #guillardeauaddiction #guillardeauhuitres #guillardeauoysters🦪 #kramandorra #kram #chefandresriestra #chefsoninstagram #andorre #pescadosymariscos #andorralovers

L’ostra és un mol·lusc bivalve de la varietat Fine Claire considerat com un dels mariscs comestibles més apreciats, sent la seva forma més habitual de consum fresca i en cru.

Les ostres Gillardeau són cultivades davant de l’illa d’Oléron i més tard a les platges de Normandia, a la costa oest de França. Aquestes ostres de petxina sòlida i de manera variable presenten unes valves asimètriques, l’esquerra còncava, més o menys globosa, i la dreta plana, de color blanc groguenc o marró i l’interior del qual és blanc nacrat. Poden assolir fins a 20 cm de longitud.

Les ostres Gillardeau són criades de manera totalment artesanal i amb una qualitat extraordinària que, sens dubte, les converteix en les millors del món. La seva carn voluptuosa, gairebé cruixent, té un sabor contundent i refinat, dolç i salí alhora.

La millor manera per gaudir del seu sabor és fresca i en cru, encara que gràcies a la capa de greix que cobreix les Gillardeau, es poden preparar a la planxa. Igualment, la seva carn pots menjar-les arrebossades en tempura i fregides.

Al nostre Mercat ens esforcem per aconseguir els millors productes de la Llotja perquè xalis com si es tractés del mar al plat. Tria el marisc que més s’adapti als teus gustos i nosaltres te’l servim amb el nostre somriure.

#ostras #oysters #gastronomia #oyster #mariscos #seafood #restaurante #food #frutosdomar #ostrasfrescas #oysterbar #gourmet #guillardeau #huitres #foodlovers #oysterlover #yummyfood #foodie #устрицы #guillardeauoysters #guillardeauaddiction #guillardeauhuitres #guillardeauoysters🦪 #kramandorra #kram #chefandresriestra #chefsoninstagram #andorre #pescadosymariscos #andorralovers