MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

El Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya 2024 torna incloent el terme benestar En els darrers anys, gràcies a les tecnologies digitals que faciliten els processos de reserves dels viatges i alhora, proporcionen al viatger més control sobre les seves compres. Els costums del turista han canviat provocant, entre altres coses, l’augment de viatges internacionals en el sector. Un altre dels canvis en les conductes dels nous viatgers és la manera com escullen les seves destinacions. Ara, a més de valorar l’oferta gastronòmica del país i la seva cultura, els visitants opten per vacances en espais més saludables i respectuosos amb el medi ambient. Actualment, la primera opció són les ofertes turístiques en entorns on es pugui gaudir de la natura amb activitats físiques a l’aire lliure o el que s’ha anomenat “turisme de benestar”, una alternativa per a viatgers que busquen tractaments naturals per combatre o prevenir diferents malalties, relaxar-se o gaudir de massatges terapèutics o tractaments curatius i holístics. Andorra és l’espai idoni per parlar de turisme, no només perquè aplega totes aquestes condicions, sinó perquè ofereix una experiència de vacances més saludable a la dels viatges tradicionals. Per tot això i tenint en compte que el benestar ocupa un lloc primordial al panorama actual del sector turístic, aquesta dotzena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya inclou el terme benestar en nom seu, convertint-se així en el CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU, MUNTANYA I BENESTAR. Com a tema estrella d’aquesta edició, es donaran a conèixer les darreres tendències i les noves oportunitats que brinda el turisme de benestar. Per descomptat, el congrés no deixarà de banda temes com les noves tecnologies o el turisme de neu, posant el focus en com els efectes del canvi climàtic afectaran el futur de les destinacions de muntanya. Si ets líder, professional o expert del sector turístic, t’esperem a Andorra els dies 20, 21 i 22 de març del 2024. No et perdis aquesta trobada en què diferents col·lectius del sector podrem compartir coneixements sobre turisme, neu, muntanya i benestar. T’esperem! 12.º CONGRESO MUNDIAL DE TURISMO DE NIEVE, MONTAÑA Y BIENESTAR – PROGRAMA

El Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya 2024 torna incloent el terme benestar En els darrers anys, gràcies a les tecnologies digitals que faciliten els processos de reserves dels viatges i alhora, proporcionen al viatger més control sobre les seves compres. Els costums del turista han canviat provocant, entre altres coses, l'augment de viatges internacionals en el sector. Un altre dels canvis en les conductes dels nous viatgers és la manera com escullen les seves destinacions. Ara, a més de valorar l'oferta gastronòmica del país i la seva cultura, els visitants opten per vacances en espais més saludables i respectuosos amb el medi ambient. Actualment, la primera opció són les ofertes turístiques en entorns on es pugui gaudir de la natura amb activitats físiques a l'aire lliure o el que s'ha anomenat “turisme de benestar”, una alternativa per a viatgers que busquen tractaments naturals per combatre o prevenir diferents malalties, relaxar-se o gaudir de massatges terapèutics o tractaments curatius i holístics. Andorra és l'espai idoni per parlar de turisme, no només perquè aplega totes aquestes condicions, sinó perquè ofereix una experiència de vacances més saludable a la dels viatges tradicionals. Per tot això i tenint en compte que el benestar ocupa un lloc primordial al panorama actual del sector turístic, aquesta dotzena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya inclou el terme benestar en nom seu, convertint-se així en el CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU, MUNTANYA I BENESTAR. Com a tema estrella d'aquesta edició, es donaran a conèixer les darreres tendències i les noves oportunitats que brinda el turisme de benestar. Per descomptat, el congrés no deixarà de banda temes com les noves tecnologies o el turisme de neu, posant el focus en com els efectes del canvi climàtic afectaran el futur de les destinacions de muntanya. Si ets líder, professional o expert del sector turístic, t’esperem a Andorra els dies 20, 21 i 22 de març del 2024. No et perdis aquesta trobada en què diferents col·lectius del sector podrem compartir coneixements sobre turisme, neu, muntanya i benestar. T'esperem! 12.º CONGRESO MUNDIAL DE TURISMO DE NIEVE, MONTAÑA Y BIENESTAR - PROGRAMA

El Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya 2024 torna incloent el terme benestar En els darrers anys, gràcies a les tecnologies digitals que faciliten els processos de reserves dels viatges i alhora, proporcionen al viatger més control sobre les seves compres.

Els costums del turista han canviat provocant, entre altres coses, l’augment de viatges internacionals en el sector. Un altre dels canvis en les conductes dels nous viatgers és la manera com escullen les seves destinacions.

Ara, a més de valorar l’oferta gastronòmica del país i la seva cultura, els visitants opten per vacances en espais més saludables i respectuosos amb el medi ambient. Actualment, la primera opció són les ofertes turístiques en entorns on es pugui gaudir de la natura amb activitats físiques a l’aire lliure o el que s’ha anomenat “turisme de benestar”, una alternativa per a viatgers que busquen tractaments naturals per combatre o prevenir diferents malalties, relaxar-se o gaudir de massatges terapèutics o tractaments curatius i holístics.

Andorra és l’espai idoni per parlar de turisme, no només perquè aplega totes aquestes condicions, sinó perquè ofereix una experiència de vacances més saludable a la dels viatges tradicionals. Per tot això i tenint en compte que el benestar ocupa un lloc primordial al panorama actual del sector turístic, aquesta dotzena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya inclou el terme benestar en nom seu, convertint-se així en el CONGRÉS MUNDIAL DE TURISME DE NEU, MUNTANYA I BENESTAR.

Com a tema estrella d’aquesta edició, es donaran a conèixer les darreres tendències i les noves oportunitats que brinda el turisme de benestar. Per descomptat, el congrés no deixarà de banda temes com les noves tecnologies o el turisme de neu, posant el focus en com els efectes del canvi climàtic afectaran el futur de les destinacions de muntanya. Si ets líder, professional o expert del sector turístic, t’esperem a Andorra els dies 20, 21 i 22 de març del 2024. No et perdis aquesta trobada en què diferents col·lectius del sector podrem compartir coneixements sobre turisme, neu, muntanya i benestar. T’esperem!

12.º CONGRESO MUNDIAL DE TURISMO DE NIEVE, MONTAÑA Y BIENESTAR – PROGRAMA

Puede que te hayas perdido