Contacte

Telf. +376360387

Telf. França +33608866146

GESTIÓ DE CONTINGUTS, GESTIONEM LA SEVA WEB T.+376360387

La Seva WEB en WORDPRESS o botiga online en PRESTASHOP en 48 hores de 555.€  -a-  777.€

completament acabada amb NOM, CONTINGUTS i FOTOS.

Tel.  +376360387 

Tel. França Mobile +33608866146 –

info@dissenywebandorra.eu

Référencement Web Ariège empresa Francesa situada a l’Ariège empresa constituida per Catalans amb Residencia a França. Podem treballar amb Català, Francès, Anglès i Espanyol. Ideal per un País multilingüe com Andorra.

La Seva WEB en WORDPRESS en 48 hores de  555.€ a 777.€ completament acabada amb NOM, CONTINGUTS i FOTOS.

A la vegada ens ocupem de la GESTIÓ de CONTINGUTS de la seva WEB, vostè no ha de fer res,

nosaltres ens ocupem de les FOTOS i dels TEXTOS.

http://www.referencement-web-ariege.fr 

124, Gabriel Péri

09100 Pamiers

Ariège (France)

T. +33 (0) 608866146

T. Andorra +376.360.387

SKIPE ” PaginesGrogues ”  

referencementwebariege@orange.fr 

El màrqueting de continguts a Andorra, és un dels pilars del màrqueting en l’actualitat. Però... ¿Què és ben bé el màrqueting de continguts? Per explicar-ho cal que ens remuntem al món de publicitat de fa uns anys, on el màrqueting era principalment invasiu i les estratègies se centraven a atraure l’atenció del públic objectiu a qualsevol preu, teníem de vendre. Actualment, però, el màrqueting es basa en precisament el fet contrari: donar al públic objectiu de la marca, producte o servei exactament allò que necessita. Aquesta nova corrent s’anomena inbound màrqueting, i es basa en tres pilars: un bon posicionament SEO Andorra, Search Engine Optimization Andorra, una estratègia de social media Andorra potent i un bon màrqueting de continguts a Andorra. El màrqueting de continguts és una estratègia mitjançant la qual les empreses fidelitzen els clients i en guanyen de nous donant-los la informació i els continguts que són del seu interès, sota la famosa premissa “givers get” o del Pagès, “Si treballes la Terra reculls”, que significa que aquells que donen acaben rebent. Així, a través d’uns continguts del format que sigui (butlletins, fulletons, vídeos Andorra, entrades en un blog, etc.), les marques aconsegueixen que els clients s’identifiquin amb elles i se sentin atrets per elles, precisament perquè les perceben com a un aliat i no com a un enemic a evitar.

El màrqueting de continguts a Andorra, és un dels pilars del màrqueting en l’actualitat. Però… ¿Què és ben bé el màrqueting de continguts?

Per explicar-ho cal que ens remuntem al món de publicitat de fa uns anys, on el màrqueting era principalment invasiu i les estratègies se centraven a atraure l’atenció del públic objectiu a qualsevol preu, teníem de vendre. Actualment, però, el màrqueting es basa en precisament el fet contrari: donar al públic objectiu de la marca, producte o servei exactament allò que necessita. Aquesta nova corrent s’anomena inbound màrqueting, i es basa en tres pilars: un bon posicionament SEO Andorra, Search Engine Optimization Andorra, una estratègia de social media Andorra potent i un bon màrqueting de continguts a Andorra.

El màrqueting de continguts és una estratègia mitjançant la qual les empreses fidelitzen els clients i en guanyen de nous donant-los la informació i els continguts que són del seu interès, sota la famosa premissa “givers get” o del Pagès, “Si treballes la Terra reculls”, que significa que aquells que donen acaben rebent. Així, a través d’uns continguts del format que sigui (butlletins, fulletons, vídeos Andorra, entrades en un blog, etc.), les marques aconsegueixen que els clients s’identifiquin amb elles i se sentin atrets per elles, precisament perquè les perceben com a un aliat i no com a un enemic a evitar.